264 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost angrenați în activitățile de menținere a ordinii și liniștii publice, în ultimele24 de ore.
Polițiștii au intervenit la 35 de evenimente, dintre care 26 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 19 infracțiuni. Dintre acestea, 11 au fost contra persoanei și 7 contra patrimoniului.
În urma activităților din teren, polițiștii au aplicat 335 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 75.505 de lei și au confiscate bunuri în cuantum de 2.540 de lei.
De asemenea, polițiștii au reținut 7 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.
„Polițiștii de la Serviciul Rutier au depistat pe raza localității Crângași un tânăr, de 17 ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulație. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice”, arată IPJ Dâmbovița.
Articolul precedent6 deținuți de la Găești au participat la Bursa locurilor de muncă din Dâmbovița
Articolul următorUpdate: (FOTO-Video) Mașină spulberată de tren la Săteni, în Dâmbovița. Două persoane au decedat