Partidul Mișcarea Populară-Dâmbovița anunță că au fost strânse 25.000 de semnături pentru susținerea alegerii primarului în două tururi de scrutin.

Filiala Dambovita a Partidului Mișcarea Populară a încheiat campania de strângere de semnături pentru susținerea inițiativei noastre de modificare a legislației electorale în sensul revenirii la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

„25.000 de damboviteni au răspuns pozitiv invitației noastre de a susține o modificare legislativă de natură să democratizeze alegerea primarilor, să le confere acestora legitimitatea votului unei majorități a cetățenilor localității pe care aceștia o administrează.

Campania noastră s-a desfășurat pe parcursul a șase luni, în majoritatea absolută a orașelor și a satelor din județ. În zilele acestei campanii, colegii noștri au depus un efort substanțial pentru informarea directă, din om în om, a zeci de mii de damboviteni și pentru convingerea lor să susțină inițiativă.

Le mulțumim celor 25.000 de damboviteni care au semnat pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin și zecilor de mii care au ascultat vocea noastră. Vocea și semnătura lor sunt cel mai important argument al nostru în lupta cu majoritatea PSD pentru a adopta acest proiect de lege.

Îi asigurăm pe oameni că ne vom lupta din toate puterile și cu toată convingerea pentru ca alegerea primarilor în două tururi de scrutin, așa cum este legitim și democratic, să devină lege”, anunță PMP Dâmbovița.

Articolul precedentFOTO Exercițiu de salvare în Avenul Brătei, un obiectiv speologic important din Bucegi
Articolul următorDeputatul Nicolae Bănicioiu – PRO România, se va afla astăzi în Dâmbovița