Un dâmbovițean a fost rănit după ce a intra cu mașina, pe care o conducea, într-un copac aflat la marginea drumului. Accidentul s-a produs pe un drum județean din Dâmbovița, pe raza comunei Șelaru.

Accidentul a avut loc în dimineață zilei de 29 mai, pe drumul județean 503, pe segmentul aflat pe raza localității Fierbinți, comuna Șelaru. Conform polițiștilor dâmbovițeni, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, un autoturism a părăsit partea carosabilă. Conducătorul autoturismului a fost accidentat.

Imagine

Sursa fotocronica-gaestiului.ro

„Partea carosabilă” este un drum de pământ iar autoturismul se pare că, după ce a iesit de pe drum, a intrat într-un copac, aflat la marginea drumului, impactul fiind extrem de violent. Șoferul autoturismului, ce se afla singur în mașină, un bărbat de aproximativ 65 de ani din Dâmbovița, a fost destul de serios accidentat în urma impactului, acesta fiind preluat de o ambulanță si transportat la spitalul de urgență din Târgoviște.

În urma impactului și autoturismul a fost grav avariat. La fața locului se desfășoară cercetări, pentru a fi stabilite cauzele accidentului, au informat cei de la IPJ Dâmbovița.

Articolul precedentFurtunile și grindina continuă să facă probleme în Dâmbovița. Previziuni meteorologice nu tocmai favorabile
Articolul următorFabrica de frigidere Arctic, de la Găești, își reia activitatea complet din data de 2 iunie. Ce mesaj au primit angajații