A fost alertă la Târgoviște, după ce un părinte a sunat la 112 ca să anunțe că fata lui, de 11 ani, a dispărut de acasă. După căutări, la care au participat 31 de polițiști, și care au durat cinci ore, polițiștii au găsit copilul mergând pe bicicletă, pe o stradă din oraș.

Polițiștii au fost alertați de părintele îngrijorat în jurul orei 00.30 ( 25 spre 26 august 2019) că fata acestuia adispărut de acasă. A fost alarmă generală, mai ales în lumina ultimelor evenimente. iată cum au decurs evenimentele, conform IPJ Dâmbovița:

În cursul nopții de 25 spre 26 august a.c., respectiv în jurul orei 00:29, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 de către un bărbat, din municipiu, cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 11 ani a dispărut.

Imediat, la nivelul Inspectoratului s-a constituit o echipă complexă, formată din 31 de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Biroul Rutier și efective de la Poliția Municipiului Târgoviște, care a demarat activitățile de căutare a minorei.

De asemenea, aceasta a fost dată în urmărire națională.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 25 august a.c., în intervalul orar 20:30-00:00, minora, împreună cu surorile sale, s-ar fi jucat într-un parc din Târgoviște și nu ar mai fi revenit la domiciliu.

Imagine cu un caracter ilustrativ

În urma activităților de căutare, desfășurate pe durata a aproximativ 5 ore, minora a fost depistată de către polițiști în timp ce se deplasa cu bicicleta pe o stradă din municipiu.

Aceasta a fost predată în regim de urgență reprezentanților Direcției Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmbovița.

Totodată, bunica fetei, tutorele legal, a fost sancționată contravențional pentru nesupravegherea minorei.”

 

Articolul precedentAutobuzele școlare, șoferii acestora, dar și drumurile publice sunt controlate de polițiști
Articolul următorDouă persoane au fost rănite, într-o coliziune auto, pe A1