A fost o zi cu ghinion cu adevărat pentru cei care s-au deplasat în această dimineață pe DN 7, în special pe segmentul de drum ce străbate județele Argeș și Dâmbovița. În Dâmbovița, un accident în care au fost implicate trei auovehicule a blocat DN 7, la Slobozia Moară, pentru aproximativ o oră.

Imagine

Foto– Accident DN 7, județul Argeș, 9 decembrie 2019

De departe cel mai grav incident al dimineții, petrecut pe DN 7, este cel de la Drăganu, din județul Argeș, acolo unde un bărbat și-a pierdut viața în urma unui accident de circulație (detalii pe www.realitateadearges.net).

Aproximativ la aceiași oră, în Dâmbovița, tot pe DN 7, un alt accident de circulație a blocat artera. Conform celor de la Infotrafic.

Pe DN 7 București – Pitești, în zona localității Slobozia-Moară, în județul Dâmbovița, a avut loc o coliziune între 3 autoturisme. Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unei persoane. Traficul rutier se desfășoară dirijat, alternativ pe un fir, sensul către Pitești fiind oprit pentru efectuarea cercetării la fața locului.”

Traficul rutier s-a reluat în condiții normale în jurul orei 7.30.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigurare şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.