Accident spectaculos pe DN 71, la Moroieni, în județul Dâmbovița. O mașină a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în afara șoselei.

Accidentul s-a produs în această dimineață, pe DN 71, pe raza localității Moroieni. Din primele informații, furnizate de IPJ Dâmbovița, reiese că autoturismul de teren, condus de o tânără de 24 de ani, din Pietroșița, nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

În zonă montană din Dâmbovița au fost căderi masive de zăpadă în ultimele 24 de ore și deasemena viscolul a creat mari probleme, în special celor ce se ocupă cu dezăpezirea arterelor de circulație.

În urma accidentului de la Moroieni nu au fost înregistrate victime, după cum informează IPJ Dâmbovița, fiind cu adevărat un noroc faptul că nici tânăra șoferiță, nici vreun pieton nu au fost accidentați în urma ieșirii în decor a mașinii, ce s-a dat peste cap.

Articolul precedentFOTO VIDEO Restricțiile de circulație pe DJ 713 se prelungesc. Ce măsuri au luat autoritățile din Dâmbovița după avalanșa din Bucegi
Articolul următorMinora de 16 ani, din Glogoveanu, dată dispărută de familie, a fost găsită de polițiști