Senatorul Adrian Țuțuianu, lider al PRO România, acuză primăria Târgoviște de șicane, la adresa formațiunii politice din care face parte. Țuțuianu spune că, partidul lui Victor Ponta, este împiedicat să strângă semnături, pentru europarlamentare, de Primăria Târgoviște, condusă de un primar social democrat, ce ascultă ordinele Rovanei Plumb, președinta organizației PSD Dâmbovița. Primăria Târgoviște neagă acuzațiile.

Război total între filialele dâmbovițene ale PRO România și PSD, pe axa Adrian Țuțuianu-Rovana Plumb.

Senatorul A. Țuțuianu (foto), de curând trecut la PRO România, după ce a fost înlocuit de la șefia PSD Dâmbovița, de ministrul Rovana Plumb(foto), după ce a fost exclus din rândurile social democraților, spune că noul său partid, Pro România este șicanat de foștii săi colegi social democrați.

Într-o postare pe facebook, A.Țuțuianu spune că doar Pro România nu are cort pentru strângere de semnături, pentru lista de candidați a partidului, la alegerile europarlamentare din 26 mai, la Târgoviște. Vina ar aparține Primăriei Târgoviște, condusă de primarul social democrat, Cristian Stan(foto), ce ascultă de ordinele Rovanei Plumb, spune Adrian Țuțuianu.

„O notă de amărăciune, amestecată cu și mai multă ambiție: singurul loc unde n-am primit, încă, aprobare pentru amplasarea unui cort de strângere semnături este municipiul Târgoviște. Cred (sper să nu greșesc) că, deși am făcut cerere printre primii, am fost puși „în așteptare”. Între timp, celelalte partide (PSD, USR, ALDE) au primit rapid aprobarea. Spune și asta ceva despre caracterul unora? Spune.

Mai știu de la prieteni primari din județ că dna RovAna Pauker Plumb le-a făcut scandal unora pentru „vina” de a fi dat o simplă aprobare LEGALĂ pentru corturile de semnături PRO ROMÂNIA. Spune asta ceva despre caracterul doamnei Plumb? Spune. Îi este teamă de PRO ROMÂNIA? Îi eeesteee.”

A scris Țuțuianu, pe facebook.

Surse din Primăria Târgoviște au transmis că filiala dâmbovițeană a PRO România a transmis o cerere de amplasare cort, pentru strângere semnături, la Târgoviște, numai că nu a fost precizată locația În care acesta urma să fie amplasat. Acesta fiind motivul pentru care nu a fost dată aprobarea, până la acest moment. Situația urmând a se remedia, începând cu data de 4 martie 2019, când va fi dată, conform legii, și aprobarea de amplasare a respectivului cort. Pro România, conform surselor, a depus documentația completă, pentru amplasare cort strângere semnături, la Târgoviște, abia vineri 1 martie.

Articolul precedentDramă fără margini în Jandarmerie. Dâmbovițeanca Alina Cocârlă s-a stins după 3 luni de suferință
Articolul următorTragedie la Mătăsaru. Bebeluș de doar două luni găsit fără suflare, de propria mamă