Accident grav pe DN 7, pe raza localității dâmbovițene Gulia. Două autovehicule au intrat într-o coliziune violentă, iar în urma accidentului trei persoane au fost rănite, două dintre acestea având nevoie de ajutorul pompierilor de la descarcerare, pentru a fi extrase din autovehiculul avariat.

Imagine

Accidentul a a avut loc la orele serii, pe raza comunei dâmbovițene Tărtășesti (satul Gulia) într-un sens giratoriu situat pe DN 7. Conform informațiilor primite de la IPJ Dâmbovița, este vorba de o coliziune între două autoturisme.

La față locului au fost solicitați și cei de la ISU Dâmbovița, ce au intervenit prin Grupul de Intervenție Răcari cu 1 ASAS și 1 SMURD, dar și detașamentul Titu, cu 1 echipaj de descarcerare. În urma impactului dintre cele două autoturisme unul dintre acestea a fost proiectat în afara carosabilului, fiind răsturnat pe o parte. Două persoane rănite au rămas încarcerate în autoturism, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru extragerea acestora din mașina avariată.

Imagine

În total, în accident au fost rănite trei persoane, ce au fost transportate la spital

La locul accidentului se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitatea a circumstanțelor producerii incidentului.

Articolul precedentCu mască, fără mască! Ordin de ministru ce stabilește cine poartă masca de protecție, în starea de alertă
Articolul următorFoto-Video| Grindina a făcut prăpăd în Dâmbovița. Pământul a fost acoperit de gheață