Două maşini s-au ciocnit violent, iar un bărbat în vârstă de 62 de ani a avut nevoie de descarcerare pentru a fi scos din în maşină. Impactul s-a întâmplat chiar în faţa unei ambulanţe, care venea din sens opus.

Evenimentul s-ar fi produs după ce şoferul vinovat ar fi pătruns pe sensul opus de mers.  Iniţial, se pare că acesta a vrut să tragă pe dreapta după ce a văzut o ambulanţă venind din sens opus, însă a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe celălalt sens de mers, acolo unde a intrat în coliziune cu autovehiculul condus regulamentar.   

„Victima, un bărbat de 61 de ani, a fost extrasă în siguranţă şi a fost preluată pentru îngrijiri medicale de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa sosit la locul accidentului. Pompierii au asigurat şi măsurile de prevenire a incendiilor”, arată ISU Dâmboviţa.  

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal şi, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, au stabilit că incidentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de viraj.  

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentReghe și Caciuc, făcuți de râs în presa internațională – Trecutul amantei îl trage pe Reghe ca bolovanul la fundul apei
Articolul următorTudor Gheorghe: „Trăim o perioadă de dezbinare. Spectatorii mei sunt speciali. Eu vreau să văd publicul sătul de agresivitate”