Accidentul rutier s-a produs, joi dimineață, pe raza localității Gămănești, județul Dâmbovița, după ce un autoturism a intrat într-un cap de pod. În urma impactului, o minoră, de 16 ani, și un tânăr, de 19 ani, au fost răniți. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați, joi, 4 martie, în jurul orei 06.00, cu privire la faptul că, pe raza localității Gămănești, s-a produs un accident rutier.

„Echipa de cercetare s-a deplasat la fata locului, iar din primele cercetări efectuate a stabilit faptul ca un bărbat de 30 de ani, in timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Gămănești, a intrat in coliziune cu un cap de pod”, a precizat IPJ Dâmbovița.

În urma impactului, o minoră, de 16 ani, și un tânăr, de 19 ani, au fost răniți, a mai precizat Poliția, care a anunțat că, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, la finalizarea acestora, să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Sursa: Realitatea de Dambovita