Șoferul şi pasagerul dintr-un Logan au ajuns la spital după ce s-au răsturnat de mai multe ori cu maşina.

Pompierii au găsit victimele extrase din autoturism şi doar au asigurat zona. Accidentul rutier a avut loc, marţi, pe DN 72 A, Târgovişte – Câmpulung.

Poliţiştii spun că un bărbat de 63 de ani s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism, care a efectuat virajul la stânga, fără a se asigura, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea unui pasager al Loganului, în vârstă de 51 de ani, dar şi a şoferului. Chiar dacă este vinovat, potrivit poliţiştilor, şoferul rănit spune că i s-a tăiat faţa.   

Pompierii au găsit victimele extrase din autoturism şi doar au asigurat zona.   Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.   

„La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS) şi un echipaj de ambulanţă SMURD, unde au acţionat pentru asigurarea zonei. În urma producerii accidentului rutier au rezultat 2 victime, neîncarcerate, care au fost preluate de echipajele de ambulanţă SMURD şi SAJ pentru îngrijiri medicale, una dintre acestea fiind transportată la spital”, se arată într-u comunicat al ISU Dâmboviţa.   

Sursa: Realitatea de Dambovita