Un accident mai puțin obișnuit a avut loc în județul Dâmbovița în seara zilei de 11 noiembrie. Un tânăr de 24 de ani a lovit, cu mașina, un porc mistreț. Tânărul a ajuns în stare gravă la spital.

Update

La locul accidentului au fost solicitați și pompierii de la ISU Dâmbovița, ce au constatat că persoana rănită se afla în stare de inconștiență în interiorul mașinii. Se pare că după ce a fost lovit, animalul acesta a fost proiectat în interiorul mașinii,, prin parbriz, rănind grav șoferul.

sursa fotogazetadambovitei.ro

O a doua mașină a fost implicată în incident, dar persoanele aflate în aceasta nu au fost rănite.

Știre inițială

Accidentul a avut loc pe raza localității dâmbovițene Conțești în jurul orei 21.00. Un tânăr de 24 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a acroșat un porc mistreț, aflat pe partea carosabilă.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Conform primelor informații, furnizate de IPJ Dâmbovița, impactul dintre mașină și animal a fost deosebit de puternic, în urma acestuia, mașina condusă de bărbatul de 24 de ani fiind proiectată în decor.

Șoferul a fost rănit grav și a fost preluat de uregență de ambulanță ajunsă la locul accidentului. Bărbatul a fost transportat la spital. Polițiștii dâmbovițeni efectuează cercetări, la locul accidentului, pentru a afla amănunte despre producerea incidentului.

Articolul precedentChindia Târgoviște are doi jucători în echipa etapei (16), din liga I de fotbal
Articolul următor388 de locuri de muncă disponibile pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă