Un accident, produs la orele prânzului, în ziua de 26 decembrie, a blocat DN 7, în dreptul localității Fusea, din Dâmbovița. Două autoturisme au intrat în coliziune.

Accidentul s-a produs pe DN 7, la Fusea, un sat ce aparține adminsitrativ de orașul Titu. Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce unul dintre șoferi nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers. Din impact a rezultat rănirea ușoară a unei persoane, pasager în una dintre mașini, și deasemenea avarierea celor două autoturisme.

DN 7 a fost blocat, pentru aproximativ o jumătate de oră, circulându-se alternativ pe un singur sens. În jurul orei 12.30 drumul a fost deblocat, dar traficul auto se desfășoară cu dificultate, în condiții de iarnă, după cum informează IPJ Dâmbovița.

Poliția rutieră le recomandă celor ce se deplasează pe DN 7, în dreptul localității Fusea, să circule cu prudență, deoarece drumul este îngust iar trecerea autovehiculelor, unul pe lângă celălat, se desfășoară cu dificultate.

Articolul precedentA făcut „ravagii” cu o singură poză. Sorana Cîrstea a strâns nenumărate aprecieri cu o urare de Crăciun
Articolul următorSfârșit teribil pentru un bărbat. S-a înecat cu o bucată de cozonac