Un accident spectaculos a avut loc la orele amiezii pe șoseaua de centură a Târgovistei. Un bolid a lovit o mașină de școală. Din fericire nu au fost inregistrate victime, dar pagubele au fost importante.

Imagine

Accidentul a avut loc în zona Complexului Turistic de Natație din Tărgoviste, pe soseaua de centura a orasului. Doua autoturisme au intrat în coliziune. este vorba de un bolid de lux și o masină școală pentru șoferi.

Imagine

Bolidul  se pare ca nu a păstrat distanța regulamentară în mers și a izbit puternic masina școală. Din impact bolidul a fost proiectat în afara părtii carosabile, unde pe traseu a lovit si un copac, pe care l-a dislocat din radăcini. Mașina s-a oprit la câteva zeci de metri distanță de locul impactului, pe un teren viran.

Mașina școala a fost răsturnată pe șosea,în urma impactului, dar ocupanții acesteia nu au suferit leziuni. Ambele autoturisme au suferit avarii serioase,în schimb.

Articolul precedentBreaking News! Primul caz de transmitere a coronavirusului de la om la om, din Europa, confirmat în Germania
Articolul următorPensiile speciale, ELIMINATE de Parlament. Ce bugetari nu vor mai lua pensie