Accident teribil petrecut pe raza localitătii dâmbovițene Ghirdoveni,în după amiaza zilei de 28 aprilie. Un motociclist a intrat direct într-un cap de pod. Din păcate impactul a fost atât de puternic încât tânărul nu a mai putut fi salvat, rănile suferite fiind incompatibile cu viața. 

Accidentul a avut loc pe raza localitătii Ghirdoveni. Conform informatiilor furnizate de polițiștii dâmbovițeni, motocicleta ar fi părăsit patea carosabilă  si s-a izbit puternic de un cap de pod. Din nefericire bărbatul a decedat.

Imagine

Victima este un tânar de 30 de ani, ce domicilia chiar în localitatea în care a avut loc accidentul. Acesta a intrat cu motocicleta ( o motocicleta de viteză, foarte puternică) într-un podeț aflat în fața unei gospodării. Deși la fața locului s-a încercat, de către medicii de pe ambulanță, resuscitarea sa, rănile suferite de acesta erau,  se pare, incompatibile cu viața, fiind declarat decesul chiar la locul incidentului.

Multă vreme după producerea accidentului tragic, la locul unde s-a produs acesta (într-o zonă foarte populată a localității,) se aflau zeci de persoane, inclusiv forțe de ordine.

La locul accidentului s-au efectuat cercetări urmând a se stabili cu exactitate împrejurarile producerii incidentului.

Articolul precedentKlaus Iohannis, prima conferință de presă de la începutul pandemiei de coronavirus. Anunț important pentru români
Articolul următorLudovic Orban și miniștrii Economiei, respectiv al Apărării, vizitează UPS Dragomirești, fabrică reprofilată în producția de măsti de protecție