Un bărbat de aproximativ 50 de ani a decedat, în incinta unei fabrici târgoviștene, după ce a căzut de la o înalțime de câțiva metri. Bărbatul se afla în timpul programului de lucru,în incinta fabricii Erdemir din Târgoviște.

Incidentul a fost anunțat de Sindicatul Valahia (cartel Alfa) din care fac parte și angajații grupui turc ce este proprietar la fabricii de la Târgoviște (produce în principal tablă si benzi din oțel), pe pagina de facebook a sindicatului.

Conform acestora:

Colegul nostru …. a decedat astăzi 06 martie în jurul prânzului.
Din primele investigații se pare că a căzut de la o distanță de câțiva metri, de pe platforma cuptorului B3. Procuratura investighează accidentul….
Familia a anunțat că înmormântarea va avea loc luni 09 martie la ora 12,00, la biserica din satul Mislea ( Comuna Cobia ).
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Se pare ca este vorba de un bărbat de aproximativ 55 de ani. Incidentul este considerat accident de muncă și este anchetat și de ITM Dâmbovița.

Articolul precedentPeste 10.000 de controale ANSVSA în luna februarie, la producători din industria de morărit și panificație
Articolul următorCoronavirus Italia-50 de decese într-o singură zi. Situație dramatică. Vezi ce spune MAE