Momente dramatice, astăzi, pentru un copil și o femeie. Ambii au fost răniți după ce mașina în care se aflau s-a înfipt într-un stâlp de electricitate. Victimele prezintă numeroase traumatisme. La locul accidentului a ajuns și un elicopter SMURD.

Femeia a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Floreasca din București. În schimb, copilul a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la UPU Târgoviște.

Violentul accident s-a produs în satul Fierbinti, comuna Șelaru.

“Intervenție  în cazul unui accident rutier în satul Fierbinți. Din primele informații un autoturism a intrat într-un stâlp. La locul accidentului au fost găsite două persoane (1 adult și 1 copil) conștiente, care primesc primul ajutor medical de la echipaje la SMURD și SAJ. La locul accidentului  se deplasează și elicopterul SMURD. Victimele prezintă multiple traumatisme”, se arată intr-un comunicat ISU Dâmbovița.

Zona accidentului este asigurată de pompierii Gărzii Vișina, care acționează cu o autospecială de Intervenție și un echipaj SMURD. Tot acolo s-a deplasat și un echipaj SAJ.

În urma impactului, stâlpul s-a prăbușit și blochează un sens de circulație. Pompierii asigură și măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările accidentului.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentMinistrul Muncii face marele anunț pentru români: când vor fi majorate pensiile
Articolul următorDâmboviţa. Gospodărie inundată din cauza precipitaţiilor abundente. Pompierii au intervenit de urgență pentru evacuarea apei