Meciul, disputat la Sfântu Gheorghe, a fost probabil cea mai grea confruntare de care puteau avea parte fetele antrenate de Cătălin Tănase, la debutul campionatului feminin de baschet, ediția 2018-2019. Echipa din Sfântu Gheorghe fiind campioana en-titre și, în același timp, echipa cu cel mai valoros lot din campionat. Târgoviștencele au reușit să facă față adversarelor doar în primul sfert (scor 17-14, pentru gazde).

ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe  a reușit însă să se impună destul de lejer în celelte sferturi și să câștige cu scorul de 101 – 69 .

De la oaspete, cea mai bună marcatoare a fost veterana de 38 de ani Ancuța Stoenescu, cu 29 de puncte marcate, dealtfel cea mai bună performanță, din prima etapă, pentru vreo jucătoare. Stoenescu a jucat trei ani consecutivi la Sfântu Gheorghe, până la revenirea la echipa din Târgoviște.

Marcatoarele partidei au fost:

Sepsi: A. Godri – Parău 10, I. Ghizila 22, K. Higgins 22, M. Solopova 2, P. Whitted 21. Au mai jucat: A. Șipoș 1, A. Slamova 6, J. Pasic 11, N. Demeter 6, R. Kovacs.

Antrenor: Zoran Mikes

CSM: A. Stoenescu 29, G. Irimia 10, L. Toma 2, A. Ghiță 8, T. Kilin 5. Au mai jucat: A. Chivu 4, L. Vaida, D. Tănase, M. Coker 4, P. Poole 7.

Antrenor: Cătălin Tănase.

Sursa foto: www.totalbaschet.ro

Articolul precedentTârgovișteanca Evelyn Neacșu, de neoprit, la Cupa Zizin la tenis de câmp
Articolul următorPrognoza de specialitate a ANM pentru următoarele patru săptămâni de toamnă