O acțiune de amploare a celor de la IPJ Dâmbovița, sub coordonarea celor de la Poliția Română a avut loc astăzi, 7 aprilie, pe raza comunelor dâmbovițene Bucșani, Corbii Mari și Potlogi. Acțiunea a vizat verificarea respectării,  de către populatie, a prevederilor starbilite de Ordonanțele Militare aflate în vigoare.

 

În intrevalul orar 11.00-13-00 polițistii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române, au organizat o acțiune pe raza comunelor Bucșani, Corbii Mari și Potlogi.

Sursa videoIPJ Dâmbovița

Acțiunea a urmărit respectarea interdițiilor de circulație stabilite prin ordonanțele militare si respectarea obligatiilor de izolare  a apersoanelor față de care s-a dispus aceasta măsură, în scopul prevenirii răspândirii COVID 19.

În acest interval de timp au fost legitimate 569 de persoane si s-au controlat 331 de autovehicule.

În urma neregulilor descoperite, polițistii au aplicat 48 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor art.4 alin. 2 din Ordonanța Militară 3, respectiv pentru încalcarea restricțiilor de circulație. Alte 3 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru încălcarea OUG 195/2002. Valoarea sancțiunilor aplicate este de 96.870 de lei.