În urma a 7 percheziții efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Dâmbovița, au fost depistate 7 persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. La acțiunea ce a avut loc în Bucuresti, astăzi, 18 iunie, au participat forțe speciale din Dâmbovița, Prahova și București.

La data de 18 iunie 2020, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmbovița, cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti și Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploiești, au efectuat 7 percheziții domiciliare, în municipiul București, la 7 persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au ridicat 7 telefoane mobile, 2 recipiente ce conțineau resturi de materie vegetală și un plic susceptibil a conține mai multe semințe dintr-o plantă toxică cu puternic efect halucinogen.

De asemenea, au fost puse în aplicare 7 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse pentru audieri la sediul  D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița.

Investigațiile în cauză au vizat un bărbat, din București, bănuit de comercializarea de droguri de risc și de mare risc. Din cercetări au rezultat indicii că persoana în cauză s-ar fi aprovizionat cu droguri și ar fi avut legături cu alte 6 persoane tot din municipiul București.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcției Operațiuni Speciale, iar în activități au fost angrenați și jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei București.

Articolul precedentÎncă o zi de creștere importantă a cazurilor de coronavirus (320). Trei cazuri noi și un deces, în Dâmbovița
Articolul următor100% TU DECIZI! Tuddy Ionescu, fostă mână dreaptă de primar. Politicianul implicat în „4 lăbuțe”