Continuă acțiunile de identificare a celor branșați ilegal la rețeaua de alimentare cu energie electrică. În această dimineață, reprezentanții Jandarmeriei Dâmbovița și ai societății de distribuție a energiei electrice au controlat comuna dâmbovițeană Gura Ocniței. Opt proprietari sunt acuzați de furt.

Imagine

Acțiune Ocnița, ianuarie 2020

Conform unei informații furnizate de reprezentanții Jandarmeriei Dâmbovița:

„Opt proprietari din comuna Gura Ocniței, care aveau imobilele racordate ilegal la reţeaua de energie electrică au fost depistați de jandarmii dâmbovițeni împreună cu reprezentanţi ai companiei de furnizare a energiei electrice.
Celor în cauză li s-au întocmit actele de sesizare pentru “furt și folosirea de instalaţii clandestine în scopul ocolirii echipamentelor de măsurare”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.”

Imagine

Acțiune Bălteni, decembrie 2019

În prima jumătate a lunii decembrie 2019, acțiuni similare au avut loc la Bălteni ( comuna Conțești) dar și la Târgoviște. 11 persoane din Târgoviște și 15 din Bălteni s-au ales, la vremea respectivă, cu dosare penale pentru furt de curent și branșamente ilegale.

Articolul precedentDoi bărbați reținuți, după ce au încercat să șteargă urmele unui accident de circulație, petrecut pe DN 71
Articolul următorFoto| Lucrări noi la proiectul de reabilitare a centurii ocolitoare a Târgoviștei. Proiectul ar trebui finalizat în 2020