O fata de doar 14 ani a ajuns la spitalul din Pucioasa, județul Dâmbovița, după ce a fost împușcată cu o armă neletală, pe o stradă din Fieni. Cel care a împușcat-o este un băiat tot de 14 ani, ce avea arma de un prieten.

Incidentul s-a petrecut astăzi, 2 octombrie 2019, pe o stradă din orașul dâmbovițean Fieni. Confrom IPJ Dâmbovița:

Imagine cu un caracter ilustrativ

„Astăzi, 2 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați de personalul medical de la Spitalul Orășenesc Pucioasa cu privire la faptul ca la unitatea medicală s-a prezentat o adolescentă, de 14 ani, care avea o plagă prin împușcare.

Din primele verificări, se pare că minora ar fi fost accidentată in zona unui deget de o arma neletală supusă autorizării, manevrată de un adolescent in vârstă de 14 ani.

La momentul producerii evenimentului adolescenții se aflau pe o stradă din Fieni.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uz de armă fără drept.

Totodată, arma neletală supusă autorizării a fost indisponibilizatală in vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, din primele verificări, se pare că arma neletală supusă autorizării i-ar fi fost încredințată unuia dintre adolescenti de un alt tânăr pentru a fi păstrată .

Polițiștii desfășoară activități in vederea clarificării tuturor imprejurarilor evenimentului.”

Articolul precedentIncendiu puternic la Ulmi, la o anexă gospodărească
Articolul următorConsiliul Concurenţei a autorizat vinderea unei fabrici importante din Târgoviște