Adrian Țuțuianu a preluat, de facto, filiala Dâmbovița a Pro România. La prima conferință de presă organizată de filiala Dâmbovița, cu Adrian Țuțuianu în postură de șef, războiul cu PSD, Liviu Dragnea și social democrații a fost principalul subiect al aproape monologului, susținut de senatorul dâmbovițean, fost șef al PSD Dâmbovița.

Adrian Țuțuianu (foto-centru), a susținut o conferință de presă (n.r. la care invitațiile au fost făcute nu de către filiala Pro România, ca până acum, ci direct de  către A.Țuțuianu) la sediul Pro România Dâmbovița. Țuțuianu vrea ca PRO România să devină primul partid, de stânga, ca procent, până în 2024.

Pro România va luat 3-4 posturi de europarlamentari, crede Țuțuianu.

„Sunt hotărât să contribui la deazvoltarea filialelor PSD Dâmbovița, pardon, iată că nu m-am dezobișnuit, ale Pro România.”

A gafat încă din startul discursului A. Țuțuianu.

„Pro România va lua 8-10% la alegerile europarlamentare. Asta înseamnă 3-4 europarlamentari. Vom avea 15-17-20% la alegerile parlamentare din 2020. Cu aceste gânduri am intrat în Pro România”

„Am atribuții de coordonare la nivel național. Dacă la repartizare îmi va fi atribuit Teleormanul, voi face toate eforturile ca Pro România să câștige. Și teleormănenii simt ce simt și dâmbovițenii și ce simt românii oriunde în altă parte. Dragnea și Codrin Ștefănescu sunt înjurați și în Teleorman”(…)Liviu Dragnea îi păcălește pe toți. Foarte mulți lideri politici i-au cerut lui Liviu Dragnea ordonanța privin amnistia și grațierea. Liviu Dragnea nu urmărește decât să-și rezolve problema proprie. Vorbim de Cozma, fostul președinte de la CJ Prahova, și de toată familia sa. Ei nu au nicio treabă cu completurile de cinci. E vorba și de Nichita de la Iași, ca să dau câteva exemple. L. Dragnea îi păcălește pe toți”

Legat de o posibilă prezență pe lista de la europarlamentare, a Pro România, A. Țuțuianu a declarat:

„Am văzut că a scris un site local că aș fi pe listă. Nu știu dacă sunt pe listă. Termenul limită de înscriere a candidaturilor este 26 martie. Vom vedea atunci.”

Același tip de discurs l-a avut A. Țuțuianu și când a fost vorba de înscrierea sa în Pro România, anunțând, la Târgoviște, că deocamdată nu știe. Asta pentru ca, doar câteva ore mai târziu, să facă anunțul de înscriere, foarte adevărat în altă parte a țării ( la Bacău).

Articolul precedentAmenzi de mii de lei date de inpectorii ITM pentru nerespectarea legislației muncii
Articolul următorPoziție „nefirească”. Sorana Cîrstea clip intrigant, pentru fani, postat pe Instagram