Senatorul independent Adrian Țuțuianu, a lansat, în ultimele zile, o serie de atacuri, ilustrate cu diferite grafice, date statistice și fotografii, la adresa foștilor colegi din PSD Dâmbovița. Printre cei atacați se numără ministrul Rovana Plumb, președinte interimar al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea, fost președinte al CJ Dâmbovița sau Cristian Stan, primar al municipiului Târgoviște.

Pagina personală, din o rețea de socializare, a senatorului independent Adrian Țuțuianu a devenit locul în care, fostul șef al PSD Dâmbovița, a ales să poarte războiul său personal cu foștii colegi de partid, din PSD Dâmbovița. În ultimele două zile (9-10 ianuarie 2019) Adrian Țuțuianu a făcut o serie de postări ce nu mai au nevoie de nicio interpretare.

„De plâns! Unde e Dâmbovița #2025? Alocările bugetare armă în războiul politic” a scris A.Țuțuianu.

O altă postare spune „Unde regăsiți preocuparea pentru județ, în cifrele de mai jos?” fiind ilustrată cu o fotografie în care apar Rovana Plumb, Alexandru Oprea și Cristian Stan, fotografia fiind realizată, la Târgoviște, la mitingul pentru susținerea Guvernului Grindeanu, în 2017.

Nici comentatorii nu s-au lăsat mai prejos, postând comentarii în care PSD-ul și Liviu Dragnea sunt blamați deopotrivă, comentarii ce nu au fost moderate, ci păstrate ca atare în cronologie, de titularul paginii, Adrian Țuțuianu.

Articolul precedentGPS-ul i-a dus greșit pe trei elevi de la Școala de Poliție și s-au răsturnat cu mașina
Articolul următorVideo| Mihai Neicuțescu, tot cu gândul la Dinamo