Semnatarii  celebrei scrisori, în care îi cereau lui Liviu Dragnea să facă un pas înapoi, în PSD, se invită acum în noul PSD, după arestarea lui Liviu Dragnea. Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea i-a invitat înapoi în PSD pe cei excluși în urma scrisorii. Liderul Pro România Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a declinat oferta.

Senatorul Adrian Țuțuianu, lider al Pro România Dâmbovița, a răspuns extrem de acid invitației de a se întoarcere în PSD, lansate de Gabriela Firea. Într-o postare pe pagina personală de facebook, dar și pe cea a partidului din care face parte acum (PRO România), Țuțuianu atacă în termeni duri „noul PSD”, singurele aprecieri pozitive fiind la adresa celor ce au semnat alături de el celebra scrisoare (Gabriela Firea și Paul Stănescu), ce, finalmente, a dus la excluderea senatorului de Dâmbovița, din PSD.

Foto– captură facebook, postare A.Țuțuianu

„Îi mulțumesc doamnei Gabriela Firea pentru invitația de a reveni în PSD. Un gest similar l-a făcut și Paul Stănescu. Am tot respectul pentru acești oameni, pentru că au rămas VERTICALI!

În același timp, și ei știu despre mine că sunt același om de CARACTER alături de care au luptat în trecut. Și eu spun că lucrurile sunt mai complicate decât par. PRO ROMÂNIA și-a croit, deja, un drum al său, pe care trebuie să înainteze. În schimb, PSD are, în continuare, probleme grave în interiorul său. Dacă noul PSD e cel din poză, înseamnă că nimeni de acolo n-a înțeles nimic. Dacă în PSD taie și spânzură în continuare oameni care au fost extrem de vehemenți în a cere excluderea mea și a lui Marian Neacșu pentru lucruri pe care le-am reclamat și care s-au adeverit până la virgulă (Oprișan, Bădălău, Arsene, Olguța, Zetea), înseamnă că nimeni n-a înțeles nimic.”

A scris, între altele, Adrian Țuțuianu, pe facebook.

Articolul precedentFoto| Parada absolvenților 2019. 1500 de liceeni au defilat pe străzile Târgoviștei
Articolul următorBiciclist accidentat de o mașină, la Vulcana Pandele