Senatorul Adrian Țuțuianu susține că organizația PSD Dâmbovița a fost acaparată de gașca Rovanei Plumb, care încearcă să preia „prin forță” conducerea Consiliului Județean și a organizației politice.

„La prima ședință de Birou Permanent Județean, doamna Plumb a declarat că este în posesia tuturor înregistrărilor ședințelor BPJ și CExJ din 2018. Deci, înregistrarea de la Găești nu este o excepție, ceea ce ne arată că unii ca Rovana Plumb, Sandu Oprea, Radu Popa, Alin Manole au construit un stat paralel în interiorul PSD Dâmbovița. Deci, noi ne lupătăm cu Statul Paralel, dar în interiorul partidului funcționează un stat paralel mai periculos decât cel cu care luptăm. A doua notă: apare ca noutate numele lui Alin Manole, vicepreședinte CJD, în șirul celor acuzați că s-au dedat la practici de acest fel.

Doamna Plumb a interzis desfășurarea oricărei conferințe de presă la partid și la CJ Dâmbovița. N-ați avut până acum o conferință de presă cu ceva substanțial despre județ. Ați avut o primă chestiune în care s-a spus că se dorește unitate. Unitatea a durat până la prima ședință BPJ, când Daniel Comănescu a fost călcat în picioare pentru a elibera locul de președinte CJD”, a precizat Țuțuianu.

Articolul precedentAdrian Țuțuianu sesizează Autoritatea pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal într-un caz petrecut pe holurile CJ Dâmbovița
Articolul următorJocuri de putere la CJ Dâmbovița. Cine îi vrea capul lui Daniel Comănescu