Polițiștii dâmbovițeni au reținut un nou urmărit internațional. Este al treilea în ultimele 10 zile. Toți cei reținuți aveau mandate internaționale de reținere emise în Germania și au fost depistați în orașul Fieni. Conform IPJ Dâmbovița:

„La data de 22 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat pe raza localității Fieni un bărbat, din localitate, urmărit internațional.Pe numele lui, autoritățile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății.Cel în cauză a fost reținut și prezentat Curții de Apel Ploiești, iar față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 15 zile.

Până la definitivarea procedurilor, bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J Dâmbovița.

 

Reamintim că în data de 15 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale sprijiniți de lucrătorii Poliției Orașului Fieni și Serviciul de Acțiuni Speciale au pus în aplicare două mandate europene de arestare emise pe numele unor  bărbați din Fieni, urmăriți internațional.

Pe numele acestora, autoritățile din Germania  emiseseră mandatele europene de arestare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedentIntervenție post cutremur, la Moreni. Nu intrați în panică. E doar un exercițiu.
Articolul următorReținut pentru trafic de droguri.