O petrecere organizată în incinta unui service auto din comuna Petreşti, județul Dâmboviţa nu a rămas fără urmări, și s-a lăsat cu sancţiuni din partea Poliţiei.

În total au fost date amenzi de peste 30.000 de lei.  

„Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care se aflau mai multe persoane ce participau la o petrecere, pe rază localităţii Petreşti, judeţul Dâmboviţa, la o societate comercială ce are ca obiect de activitate întreţinerea şi repararea autovehiculelor, fără respectarea măsurilor de protecţie sanitară, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au identificat organizatorul evenimentului, în persoana administratorului societăţii, acesta fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 15.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.  

De asemenea, poliţiştii au identificat şi sancţionat contravenţional alte 32 de persoane, care au participat la petrecere, cu amenzi în valoare de 16.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.  

Poliţiştii din Dâmboviţa, împreună cu celelalte structuri teritoriale, au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe şi terase, dar şi în mijloacele de transport în comun.   

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentUn nou record de infectări cu COVID 19. Incidența cazurilor, pe județe
Articolul următorAtenție! Duminică, 01.11.2020, rovigneta și peajul nu pot fi achiziționate prin SMS sau online