La Titu, în Dâmbovița, autoritățile locale s-au conformat deciziei, transmise prin Ordonanța militară de Guvern nr. 3, de a monta dezinfectant la fiecare intrare de bloc. Numai că, în multe locuri, dezinfectantul nu a stat pentru foarte mult timp la îndemâna locatarilor, acest fiind sustras de unii mai puțin interesati de binele comunității. Un tânăr de doar 19 ani, din localitate, a fost identificat după ce a sustras un astfel de recipient. Este cercetat penal și s-a ales  și cu o amendă de 2000 de lei, pentru părăsirea domiciliului fără drept.

Imagine

Acțiunea de montare a recipienților de dezinfectanți pentru mâini, a demarat la Titu, în urma cu câteva zile. Multe dintre recipentele montate au dispărut însă la fel de repede . La data de 5 aprilie polițistii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că o persoana necunoscută a sustras un recipient cu dezinfectant, din scara unui bloc.

În urma activitătilor desfășurate, polițistii au identificat un tânăr de 19 ani, din Titu, bănuit de comiterea faptei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor sa fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă. Tânarul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 de lei pentru nerespectarea prevederilor art.4 alin. 2 din ordonanța militara nr.3/2020, respectiv pentru nerespectarea obligației de a nu  părăsi domiciliul în condițiile instituite prin starea de urgență.

Sursa foto articolgazeta de titu, facebook

Articolul precedent31 de sancțiuni contravenționale, în doar două ore, în vecinătatea zonei de infecție cu coronavirus de la Corbii Mari, din Dâmbovița
Articolul următorDonație de viziere, pentru protecție împotriva coronaviruslui, la Jandarmeria Dâmbovița