Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești desfășoară activități de căutare a lui Marian Alexandru, în vârstă de 34 de ani, din satul Miloșari, comuna Ludești, județul Dâmbovița, care a plecat de la domiciliu la data de 22 martie. La acțiunea amplă de căutare participă peste 30 de polițiști, voluntari, paznici de vânătoare și pădurari, fiind folosit și un câine de urmă.

Tânărul, în vârstă de 34 de ani, a fost dat dispărut, marți, 22 martie, dată la care au fost sesizați polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești.

„La activități, la acest moment, sunt angrenați 32 de polițiști, voluntari paznici de vânătoare și pădurari, fiind folosit și un câine de urmă. Căutările sunt desfășurate pe raza localității Miloșari, comuna Ludești, județul Dâmbovița.

La data plecării, acesta purta pantaloni de trening de culoare gri, o bluză cu mânecă lungă de culoare verde și negru și era încălțat cu papuci de culoare neagră.

Semnalmente: aproximativ 1.70 m înălțime, 70 de kilograme greutate, păr șaten, ochi căprui, constituție atletică.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării bărbatului sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de poliție”, a anunțat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentIncendiu puternic de vegetație uscată într-o comună din Dâmbovița
Articolul următorPrimul camion cu ajutor umanitar direct către Odesa a plecat azi din inițiativa AQUA Carpatica