Boicotul românilor la adresa austriecilor dă roade. Guvernul României pregătește suprataxarea în masă a companiilor de petrol și gaze. Cea mai afectată companie este chiar compania austriacă OMV. Sute de milioane de euro vor ajunge din conturile austriecilor în bugetul statului român. Anca Alexandrescu a comentat decizia Guvernului și spune că aceasta măsură trebuia luată de mult timp.

„Am văzut mai mulți reprezentanți ai coaliției care se bat în piept cu această decizie. Este meritul românilor. Guvernul trebuia să ia această decizie din luna octombrie. Toate țările din Europa au adoptat această măsură. Liberalii nu au fost de acord. Acum fac asta de teamă. Știți cum interpretez această încercare a lui Nicolae Ciucă: exact ca Ceaușescu când a mai dat 100 lei.

Noi vom continua campania noastră. Că nu ne vom mulțumi doar cu această sprataxare. Vom face presiuni pentru desecretizarea privatizării și în cazul altor companii. Nu e niciun atac la siguranța națională. Voi prezenta la emisiune campania „Unde-s mulți puterea crește. Cu cât suntem mai mulți guvernanții vor prinde teamă și vor face ce trebuie să facă. Asta trebuia să facă de mult. Mă bucur că acestă campanie dă roade.

Trebuie să continuăm această presiune că avem o țară de luat înapoi”, a spus Anca Alexandrescu, miercuri.

 

Articolul precedentRomânia, FURATĂ bucată cu bucată: Clanul interlop care lasă țara fără fabrici – Reportaj-anchetă
Articolul următorDâmbovița: Amenzi de peste 14.000 de lei și 7 permise de conducere, reținute de poliţişti