În mai multe localități din județul Dâmbovița, în perioada următoare va fi o problemă cu livrarea apei potabile către populație. La Glodeni va fi livrată apă potabilă cu cisternele Companiei de Apă, până în data de 2 decembrie, cel puțin.

Sunt mai multe probleme cu alimentarea cu apă potabilă în județul Dâmbovița. cea mia importantă este la Glodeni, unde populația este informată de către Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița (CATD) că apa va fi livrată cu cisternele companiei după un program.

Coadă apă potabilă, Moreni, județul Dâmbovița (2019)

„În perioada 25.11.2019 – 02.12.2019 se intrerupe alimentarea cu apa potabila in comuna Glodeni, pentru efectuarea lucrarilor de reabilitare la sistemul de filtrare din Statia de tratare.
In aceasta perioada, Compania de Apa va livra apa potabila catre consumatori cu cisternele din dotare, conform programului anexat.”

Imagine

Au anunțat cei de la CATD.

În plus, Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile in comuna Persinari, in data de 28.11.2019 intre orele 08:00 – 20:00, pentru igienizarea periodica a rezervorului de inmagazinare a apei.

Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile in comuna Slobozia Moara, in data de 26.11.2019 intre orele 08:00 – 18:00, pentru igienizarea periodica a rezervorului de inmagazinare a apei.

Cei de la CATD mai anunță că este importanta ca:

„Se recomanda a nu se folosi apa in scop potabil imediat dupa pornire, pana la limpezire.
Preventiv, pana la primirea buletinului cu analize microbiologice (cca. 72 de ore), va recomandam sa fierbeti apa utilizata in scop potabil timp de 10 minute.

Locuitorii sunt rugati sa creeze rezerve pentru asigurarea consumului propriu de apa potabila.”

Articolul precedent399 de locuri de muncă disponibile pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă
Articolul următorVIDEO Două accidente, produse pe același drum, surprinse de camerele de supraveghere