Pledoarie pentru sănătate și mișcare, la Pucioasa, în Dâmbovița. Un cros desfășurat sub mott-ul „Alerg pentru sănătate” a strâns la start 900 de copii și tineri din județul Dâmbovița.

„Evenimentul a fost organizat de primăria orașului Pucioasa in parteneriat cu Asociația „Sportul pentru toți Dâmbovița”, proiect finanțat de Consiliul Județean Dâmbovița, urmare a evaluării și selecționării proiectelor cu finanțare nerambursabilă, sume alocate de la bugetul CJD pentru activități nonprofit de interes județean (sportul de performanță, sportul pentru toți, educație civică, proiecte pentru tineret și proiecte sociale).

Acțiunea de astăzi (28 septembrie 2019) a reunit 900 de copii din județ, Consiliul Județean Dâmbovița contribuind cu suma de 25.600 lei.

Aceste manifestări au ca scop încurajarea tinerei generații să practice activități fizice și sportive, în scopul adoptării unui stil de viață sănătos.”

Se spune într-un comunicat de presă al CJ DB.

Prin organizarea și susținerea acestor acțiuni, Consiliul Județean Dâmbovița continuă demersurile dedicate sprijinirii performanței școlare și sportive, iar după cum anunță conducerea CJ DB, asemenea proiecte, menite să motiveze elevii din școlile și liceele dâmbovițene să participe la acțiuni sportive și să atragă un număr cât mai mare de elevi în practicarea sportului, vor avea loc și pe viitor.

Sursa foto articolCJ Dâmbovița