Aproape patru ani va petrece în spatele gratiilor un dâmbovițean, ce a fost prins conducând fără a poseda permis de conducere. Bărbatul a refuzat, ulterior momentului în care a fost depistat de polițiști conducând un autoturism, și prelevarea de probe biologice. 

În data de 25 mai, polițistii din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Târgoviște au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat din Văcărești, județul Dâmbovița.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate pentru o perioadă de trei ani si 11 luni pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fapte prevăzute de art.335 și art.337 din Codul Penal.

Bărbatul a fost încarcerat, pentru executarea pedepsei,în Penitenciarul Mărgineni, din județul Dâmbovița.

Articolul precedentFără pestă porcină africană, la porcii domestici, în județul Dâmbovița. A fost stins și ultimul focar. La mistreți mai sunt încă probleme
Articolul următorA fost anunțat al 12-lea deces al unei persoane din Dâmbovița, din cauza coronavirusului. Un bărbat de 60 de ani din Cojasca