O minoră de 15 ani a plecat voluntar de acasă, din comuna Butimanu, satul Iazu, din Dâmbovița. Părinții au făcut apel la Poliție spunând că fata a plecat cu prietenul ei (14 decembrie), dar ulterior nu a mai dat niciun semn de viață. Polițiștii dâmbovițeni fac apel la cei care dețin informații despre minoră să sune la 112.

Conform polițițtilor dâmbovițeni., la data de 15 decembrie, în jurul orei 10.20, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin 112, de către un bărbat,, din localitatea Iazu, cu privire la faptul că fiica sa, Mihai Marilena Aurelia, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în data de 14 decembrie, fără a mai reveni.

Imagine

Adolescentă dată dispărută (comuna Butimanu, satul Iazu, județul Dâmbovița)

Din primele verificări se pare că minora  s-ar afla pe raza muncipiului București, împreună cu prietenul său.

Semnalmentele fetei sunt: 1,90-1,65 m, greutate de 50 de kilograme, ochi negri, p[r ;aten, lung, constitu’ie atletic[.

În momentul plecării adolescenta purta o pereche de pantaloni de culoare neagră, cu dungi albe și o geacă maro. Era încălțată cu pantofi de culoare neagră.

Polițiștii efectuează operațiuni de căutare a minorei. cei care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugați să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul precedentUpdate-Video| Incendiu puternic la o locuință din Conțești, județul Dâmbovița. Pompierii se luptă cu flăcările
Articolul următorPunct final în cazul fetiței găsite inconștiente, la Gura Șuții. Ordin de protecție pentru părinte