Totalul celor infectați cu COVID 19 a ajuns în România la 95. Cele mai noi cazuri confirmate sunt în județul Dâmbovița. Este vorba de două persoane din Caraș Severin, ce se află carantinate în județul Dâmbovița.

Update (14 martie ora 10.00)

În dimineața zilei de 14 martie, autoritățile au rectificat informația privind persoanele infectate cu coronavirus, din județul Dâmbovița. A fost o greșeală de comunicare s-a precizat. Cele două persoane aminitite sunt infectate cu coronavirus, dar  nu au fost carantinate în județul Dâmbovița, cum greșit s-a anunțat inițial, ci în Caraș Severin, în zona de domiciliu a acestora.

Stire inițială (14 martie, ora 01.00)

Cazul cu numărul 94, depistat cu infecție cu COVID 19, este o femeie de 27 de ani din Caraș Severin, sosită din Italia, în data de 10 martie, carantinată în județul Dămbovița, confirmată în data de 13 martie.

Cazul cu numărul 95 este un bărbat de 55 de ani, din Caraș Severin, venit din Italia, deasemenea carantinat în județul Dâmbovița. Acesta a fost confirmat cu COVID 19 tot în data de 13 martie.

Totalalul la nivel national este de 95 de persoane, infectate cu coronavirus. Anterior ulimelor două cazuri, alte patru cazuri fuseseră confirmate aproximativ la aceiași ora. Este vorba de o femeie din Neamț, de 64 de ani (venită din Italia), un copil de 1 an, din Bacău, infectat de la o mătușă venită din Italia, o femeie de 41 de ani, din Iasi, venită din Dubai, în data de 8 martie, și o femeie de 41 de ani, sosită din Franța, internată la secția de boli infecțioase a Spitalului din Iași.

Articolul precedentRaed Arafat, la Realitatea PLUS: Putem intra în scenariul 3 în scurt timp. Clar ne așteptăm la creșterea bilanțului COVID-19
Articolul următorFoto| Mână criminală. Două ovine și o anexă gospodărească mistuite de flăcări, la Gura Ocniței