Doi hoți, ce au dat mai multe lovituri la Târgoviște și în împrejurimile orașului, au fost identificați de polițiști. Unul dintre aceștia a fost reținut, iar cel de-al doilea este căutat în acest moment de polițiști.

Fotografie cu un caracter ilustrativ

Coform unei informări a IPJ Dâmbovița:

„La data de 4 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale Târgoviște au descins la domiciliile a doi bărbați din municipiu, bănuiți de comiterea unor infracțiunii de furt calificat.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au indisponibilizat mai multe bunuri susceptibile a fi sustrase.

Cei în cauză sunt bănuiți că, în luna mai a.c., ar fi sustras băuturi alcoolice, biciclete, o centrală termică și calorifere din interiorul unor anexe gospodărești și al unei societăți comerciale.

De asemena, aceștia ar fi sustras o borsetă, ce conținea documente personale și 6.500 de lei, lăsată într-o autoutilitară neasigurată și parcată pe raza municipiului Târgoviște.

Unul dintre bănuiți a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 5 iunie, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările pentru depistarea celui de al doilea bănuit și pentru tragerea lui la răspundere penală.

Facem precizarea că cel din urmă este bănuit și de săvârșirea unei infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă în seara zilei de 31 mai a.c., pe raza municipiului Târgoviște.”

Articolul precedent16 localiţi din Prahova şi Dâmboviţa vor beneficia de îmbunătăţirea infrastructurii de internet în bandă largă
Articolul următorFOTO Muncitor de la Drumuri, accidentat grav de șoferul unui BMW: „Uite ce e pe stradă, e o chestie pe care o toarnă ei, o smoală”