Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc în centru municipiului Târgoviste, la orele prânzului, 21 februarie. Trei mașini au fost implicate într-o coliziune, iar o persoană a fost rănită.

Accidentul a avut loc pe Bulevardul „Mircea cel Bătrân”, ce traversează centrul orașului. Conform polițistilor, trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune, în urma impactului rezultând rănirea unei persoane (aparent doar ușor).

 

Conform unor martori, un bolid ce circula pe bulevardul târgovistean nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat în plin în alt autoturism. Ulterior, din ricoșeu, a fost lovită și o altă mașină, ce se afla în coloană, la unul din ”stopurile” din zonă.

În urma impactului, două dintre mașinile implicate în accident au fost avariate puternic, fiind nevoie de platformă pentru deplasarea acestora din intersecție. Două dintre mașini (o Dacia Logan și un WV) sunt de culoare roșie si au fost trase în afara părții carosabile, chiar la locul accidentului (foto articol).

La fața locului polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.