Polițistii din cadrul IPJ Dâmbovița au transmis un avertisment,în special pentru cei ce sunt tentați să încalce regulile de distanțare socială impuse de Ordonanțele Militare,în perioada minivacanței de 1 mai: „Nu vor fi tolerate abaterile de la normele de conviețuire socială si încălcările ordonantelor militare” au transmis aceștia. În plus sancțiunile contravenționale sunt extrem de mari, avertizeaza polițistii.

„Anul acesta, pentru siguranța tuturor, trebuie să abordăm diferit Ziua Internațională a Muncii. Evitați zonele aglomerate, respectați distanțarea socială, orarul de deplasare, cât și restricțiile de circulație prevăzute de Ordonanţele Militare.

Vă informăm că accesul este restricționat în zonele cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde.
Echipajele de poliție rutieră, ordine publică, împreună cu jandarmi, polițiști locali, militari, vor supraveghea toate aceste zone, unde tradițional se încing grătare.
Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare în vigoare sunt de la 2.000 la 20.000 de lei.
Atragem atenţia cu privire la faptul că nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convieţuire socială sau încălcări ale prevederilor Ordonanţelor Militare. Totodată, vă reamintim că polițiștii vor fi la datorie și vor acționa pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, atât pe parcursul acestei zile, cât și în weekend.”

Au transmis polițistii de la IPJ Dâmbovița.

 Peste 270 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița alături de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița vor fi prezenți în teren în aceste zile.Totodată, cetățenilor le este recomandat să nu ezite să anunțe Poliția, în caz că sunt victime sau martori ai unor fapte antisociale.

Articolul precedentCrește, din nou, numărul cazurilor noi de infectare cu coronavirus (327 cazuri noi). Niciun caz nou în Dâmbovița
Articolul următorCaz nou de coronavirus la Produlești, în Dâmbovița, anunțat de primar