În zonele montane şi în Banat a fost emisă o informare meteorologică de ploi, de miercuri de la ora 08.00 și până joi dimineaţă. Este cod galben de vânt puternic.
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de ploi, moderate cantitativ, valabilă de miercuri, de la ora 8.00, în întreaga ţară.
Totodată, este cod galben de vânt puternic în zonele de munte şi în sudul Banatului, valabilă până joi dimineaţă. Rafalele de vânt vor depăşi 100 de kilometri la oră.
ANM a emis o informare meteorologică de ploi, valabilă de miercuri, de la ora 8.00 până joi la ora 18.00.
”Din dimineaţa zilei de miercuri, 13 noiembrie şi până în seara de joi, 14 noiembrie în Munţii Banatului, în vestul Carpaţilor Meridionali şi în zona deluroasă a Olteniei va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă de 25…30 l/mp şi izolat peste 40­­ l/mp”, a transmis ANM.
Totodată, până joi la ora 10.00, este cod galben de vânt puternic.
În zona montană vântul va avea intensificări susţinute, cu viteze în general de 80…90 km/h, iar pe creste, în special cele ale Carpaţilor Meridionali, temporar rafalele vor depăşi 100 km/h.
”În zonele mai joase de relief din judeţul Caraş-Severin vor fi perioade în care rafalele vântului vor avea viteze în general de 60…65 km/h. Intensificări locale şi temporare ale vântului vor fi şi în restul teritoriului, cu viteze în general de 45…55 km/h”, a transmis ANM.
Articolul precedentFoto-Video| Inedit. Aglomerație de parcă ar fi gratis, la un fast-food celebru, deschis la Târgoviște
Articolul următorNelu Barbu este întors din drumul către Shanghai