Un tractor s-a răsturant peste un bărbat la Pietrari, în județul Dâmbovița. Accidentul a fost anunțat la „112”. Din păcate salvatorii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic ca să îl salveze.

 

Conform informațiilor inițiale, furnizate de IPJ Dâmbovița, incidentul a avut loc în această după-amiază (31 iulie 2019), în comuna Pietrari, satul După Deal,din județul Dâmbovița.

Tractorul s-a răsturnat peste bărbatul de 48 de ani, într-o zonă greu accesibilă, astfel că salvatorii au avut de parcurs un drum suplimentar pe jos, nicio mașină neputând ajunge în zonă, au declarat cei de la ISU Dâmbovița.

Pompierii dâmbovițeni au intervenit la fața locului prin detașamentul Târgoviște, cu 1 Descarcerare grea, G.I. Voinești cu 1 ambulanță SMURD și 1 ASAS. Deasemenea Ambulanța Dâmbovița a deplasat un echipaj la fața locului.

Bărbatul a fost accidentat grav, astfel că la fața locului, salvatorii l-au găsit inconștient efectuindu-se manevre de resuscitare. Din nefericire, bărbatul nu a mai putut fi salvat, acesta fiind declarat decedat.

La fața locului e efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Articolul precedent„Plus” și-a ales conducere și în Dâmbovița, dar comunicarea lasă de dorit
Articolul următorClubul Chindia asigură transportul suporterilor la meciul cu CFR Cluj, de la Ploiești