Un bărbat de 50 de ani a fost bătut, duminică seara, într-o sală de jocuri, de către un alt bărbat de 45 de ani, pe fondul unui conflict spontan.
 
În urma scandalului, agresorul a fost reținut de polițiști pentru lovire și alte violențe, distrugere și tulburarea liniștii publice.

Astăzi, 28 martie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive.

„La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de  Bărbatul este bănuit că, în seara de 26 martie a.c., în timp ce se afla în interiorul unei săli de jocuri de noroc, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 50 de ani, și ar fi distrus cu un scaun două aparate de jocuri de noroc. Totodată, prin faptele acestuia, ar fi fost tulburată ordinea și liniștea publică”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentIGPR se dotează cu BMW-uri care ating 230 km/h
Articolul următorO șoferiță s-a înfipt cu mașina într-un cap de pod, în Dâmbovița! Trei persoane au fost rănite