4 tone de cetină de brad au fost confiscate de polițiștii din Fieni, noaptea trecută, de la un bărbat, din Glod, care o transporta într-o autoutilitară, care nu a putut acte de proveniență și transport.

După ce a fost confiscată de polițiști, cetina de brad a fost predată unui ocol silvic.

De asemenea, astăzi, 26 noiembrie, un alt bărbat a fost depistat de oamenii legii care transporta 1 metru cub de material lemnos, fără a putea prezenta documente în acest sens.

Ambii bărbați au fost sancționați în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

„În noaptea de 25 spre 26 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au depistat un bărbat, din Glod, în timp ce transporta cu o autoutilitară 4000 de kilograme de cetină.

Cel în cauză, la solicitarea polițiștilor, nu a putut prezenta documente de proveniență și transport.De asemenea, la data de 26 noiembrie a.c., polițiștii au depistat un lat bărbat care transporta 1 mc de material lemnos, fără a prezenta documente de însoțire a întregului material lemnos.

Atât, materialul lemnos, cât și cetina au fost indisponibilizate și predate unui ocol silvic”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCondiţii de ceaţă şi vizibilitate redusă pe A1 şi A3
Articolul următorPersoanele vulnerabile vor primi 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere sociale