Potrivit ofiţerilor criminalişti, în august, bărbatul se afla în maşina femeii când aceasta a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în râul Argeş. Cei doi se cunoşteau pentru că bărbatul frecventa barul pe care femeia îl avea. Ce s-a întâmplat imediat după accident, încă nu se ştie cu exactitate. Cert este că bărbatul a dispărut fără să încerce s-o scoată din apă sau să ceară ajutor la 112.

Despre accident s-a aflat după trei zile când trupul femeii a fost văzut plutind în albia râului. Poliţiştii au descoperit că a fost în maşina femeii de la martori, dar şi după imaginile surprinse de o cameră de luat vederi.

La audieri a spus poliţiştilor doar că a plecat de la locul accidentului ca să se salveze.

Moartea femeii a ridicat semne de întrebare încă de la început. Poliţiştii au presupus că ea a plonjat cu automobilul în apă, însă, în mod bizar, cheile autoturismului nu erau în contact, ci în geanta femeii.

Legat de cheile găsite în geantă, bărbatul le-a declarat anchetatorilor că în momentul în care maşina a început să alunece spre apă, acesta i-a spus femeii să scoată cheile din contact că e mai bine aşa, să asigure maşina şi apoi să iasă amândoi. A tras şi frâna de mână, dar degeaba. Numai că femeia nu a mai reuşit să iasă, iar bărbatul nu s-a mai întors să o ajute.

Bărbatul reţinut le-a declarat poliţiştilor că nu a anunţat pe nimeni despre cele întâmplate pentru că s-ar fi speriat. Deocamdată, poliţiştii îl cercetează pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Articolul precedentVideo| Focul a cuprins două case din Bucșani. O locuință a fost mistuită de flăcări
Articolul următorEcaterina Andronescu intervine în scandalul momentului din PSD: Țuțuianu a vorbit în cadrul unei ședințe