Poveste de dragoste cu final tragic – așa poate definit evenimentul care a avut loc în noaptea de joi spre vineri în localitatea Cetățeni, județul Argeș.
Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitate, l-a ucis în bătaie pe amantul soției lui, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Malu cu Flori, județul Dâmbovița, scrie Adevărul.ro.

Fapta a fost descoperită abia dimineață, atunci când localnicii au anunțat Poliția Câmpulung cu privire la faptul că trupul unui bărbat zace într-o grădină. La fața locului, autoritățile au sesizat urmele de violență de pe trupul acestuia, scrie sursa citată.

Mai mult decât atât, se pare că o vecină a auzit în seara cu pricina scandalul dintre cei doi bărbați și a sunat la 112:

”Am auzit scandal și bubuituri, prin fundul grădinii lui. Am sunat la poliție, a venit poliția dar nu a căutat nimeni să vadă ce s-a întîmplat”, a declarat aceasta, potrivit Impact.ro.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentRomânia în realitate, invitat: EMIL PANTELIMON
Articolul următorVIDEO | CULISELE STATULUI PARALEL. Interviu exploziv cu fostul șef al Casei Naționale de Asigurări de Pensii, Lucian Duță