Trei bărbați din Dâmbovița au fost reținuți, miercuri după-amiază, pentru braconaj cinegetic, tăiere și sustragere de material lemnos. Totodată, joi de dimineață, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

“Față de trei persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, urmând ca pe 14 aprilie să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive”, se arată într-un comunicat IPJ

Pe parcursul zilei de miercuri, polițiștii dâmbovițeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au efectuat 15 percheziții domiciliare, în Dâmbovița, la mai multe persoane bănuite de braconaj cinegetic, tăiere și sustragere de material lemnos. Tot pe parcursul acelei zile, numai puțin de 14 persoane au fost conduse la audieri.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi tăiat și sustras material lemnos din fondul forestier național.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, 3 arme de vănatoare, 20 de cartușe, 3 motoferăstraie, 10 kilograme de carne de vânat, 5 telefoane mobile, 10 metri cubi de material lemnos și 4 autovehicule.

La acțiuni au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița.

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentRomânia suspendă toate zborurile militare cu avioanele MiG-21 LanceR
Articolul următorAtenție! Șoferii vor fi anunțați prin mail când le expiră rovinieta!