CSM Târgoviște a fost eliminată din play-off-ul pentru câștigarea campionatului, ediția 2018-2019. Pe teren propriu, dâmbovițencele au fost învinse de FCC ICIM Arad, cu 64-51, echipa din Banat avansând în semifinalele campionatului, după ce au câștigat cu 3-0 seria meciurilor din sferturi, cu Târgoviștea.

La Sala Sporturilor din Târgoviște a avut loc cea de-a treia întâlnire dintre CSM-ul din localitate și FCC ICIM Arad, partidă contând pentru faza sferturilor de finală ale ediției de campionat 2018-2019, din prima divizie de baschet feminin.

După cele două meciuri disputate la Arad, câștigate de ICIM, CSM Târgoviște avea o misiune aproape imposibilă, pe teren propriu, iar scopul era de a câștiga cele două partide programate la Târgoviște, pentru a trimite confruntarea în decisiv, o partidă ce urma să se desfășoare la Arad.

Chiar dacă meciul trei a început excelent pentru gazde  (26-5) după aproape 10 minute de joc, aceasta a fost singura perioadă bună de joc a gazdelor, ce parcă au avut programat un joc de doar 10 minute. Încet, încet, oaspetele au revenit pe tabelă, iar echilibrul s-a păstrat până în sfertul trei al confruntării. Ultimele 10 minute ale partidei fiind cedate aproape fără luptă de gazde. Rezultat final:

CSM Târgoviște- FCC ICIM Arad 51-64 (25-7,12-22,8-16,6-19)

Cea mai eficientă jucătoare de pe teren a fost reprezentanta gazdelor Ancuța Stoenescu-18 puncte (4×3), 5 recuperări, 5 intercepții.

Sursa foto www.baschetarad.ro

Cu această victorie, FCC ICIM Arad se califică în semifinale (3-0, după tot atâtea meciuri) unde va întâlni campioana Sepsi SIC Sf. Gheorghe, pentru un loc în finală ( confruntare după sistemul 3/5). CSM Târgoviște va juca pentru locurile 5-8, din actuala ediție de campionat, împotriva CSU CSM Oradea (după sistemul 2 din 3), prima partidă urmând a se disputa în data de 22 aprilie.

Articolul precedentFoto| „Cel mai puternic pompier” – concurs inedit al ISU Dâmbovița
Articolul următorVideo| Imagini virale. Senatorul Adrian Țuțuianu filmat împărțind pliante electorale de unul singur, în o comună dâmbovițenă