Scene șocante au putut fi observate, în această săptămână, în curtea școlii gimnaziale Dărmănești, din județul Dâmbovița!

O elevă de clasa a VIII-a luat la palme și păruială pe o colegă din clasa a VII-a, pentru că iubitul său ar fi vorbit cu ea.

Se pare că fata mai mare a dus-o pe cea mai mică cu un an într-o zonă mai retrasă, pentru a nu fi văzută de cadrele didactice sau de personalul de curățenie. Acolo, eleva de clasa a VIII-a  a început să dea cu palmele și picioarele, până când colega sa a căzut la pământ.

Tot scandalul ar fi pornit de la faptul că iubitul fetei mai mari ar fi avut un schimb de mesaje pe telefon cu cea de clasa a VII-a, lucru care  a trezit gelozia iubitei sale. Scena cu bătaia a fost filmată și publicată ulterior în mediul online.

Cazul a intrat şi în atenţia Inspectoratului Şcolar Județean Dâmboviţa, care a deschis o anchetă și va analiza incidentul dintre cele două eleve.

Părinții fetei bătăușe au fost anunțați de incident și chemați la școală. Mama fetei care a generat conflictul și a sărit la bătaie a recunoscut vina copilei sale. De asemenea, și eleva de clasa a VIII-a și-a cerut scuze față de fata pe care a lovit-o.

“Nu e bine. Nu a procedat corect. Nu se face aşa, nu cu violenţă. Putea să vorbească altfel, să înțeleagă”, a declarat mama fetei de clasa VIII-a

 

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentGrevă de avertisment în școlile din România anunțată de sindicate, miercuri, 19 ianuarie
Articolul următorTurcia renunţă parţial la obligativitatea testelor PCR pentru nevaccinaţi