O bătrână în vârstă de 80 de ani este principala suspetă într-un caz de posibil omor. În curtea femeii a fost descoperit un bărbat în vârstă de 77 de ani, fără suflare. Primele informații arată că femeia l-ar fi împins pe bărbat pe scările casei, iar căzătura i-a fost fatală. Suspecta neagă cele întâmplate, deși chiar ea a fost la soția victimei și a anunțat-o ce a făcut.

Totul s-a întâmplat în comuna dâmboviţeană Buciumeni. Între bătrâna de 80 de ani şi bărbatul de 77 se pare că exista o idilă încă din tineriţele celor doi, chiar dacă fiecare s-a aşezat la casa sa.
Poliţiştii bănuiesc că femeia l-ar fi împins pe scări, după ce bărbatul s-a dus la locuinţa femeii, cu gânduri lumeşti. După ce l-a împins pe scări, bătrână l-ar fi lovit şi cu un toiag în cap de câteva ori.

Bărbatul s-a lovit puternic la cap și a murit. Când și-a dat seama ce a făcut, femeia s-a dus la soția lui pe care a anunțat-o că i-a omorât bărbatul. „Hai, vino că ți l-am omorât!”, i-ar fi spus autoarea.

„Mie mi-a spus <<hai să îl iei că l-am omorât>>. Acum spune că nu l-a cunoscut. Din tinerețe trăiau în concubinaj. Nu știu cum s-a întâmplat. Dar umblaude zeci de ani. Eu mi-am văzut de copiii mei, de casa mea. Ea a venit la mine acasă și mi-a spus că i-a făcut vânt pe scară și că i-a dat și cu un băț în cap. Nu mi-a venit să cred. Zic, a înebunit nebuna. A murit cu gagica”, spune soția bărbatul decedat.

Cazul este prel uat acum de către procurori care vor stabili cum s-a întâmplat totul. Bătrâna a refuzat să vorbească despre cele întâmplate.

Femeia ar putea fi acuzată de leziuni cauzatoare de moarte și riscă închisoarea.

dav
Articolul precedentDescoperire macabră. O femeie de 47 de ani găsită spânzurată, într-o anexă gospodărească
Articolul următorȘeful Duduienilor, infarct în Penitenciarul de VIP-uri din Găești. Ion Duduianu a murit la spital