Bazinul olimpic din cadrul Complexului Turistic de Natatie Târgoviște va fi inchis in perioada 14-26 aprilie.
„În acord cu legislația în domeniu, Ordinul ministrului sănătății nr. 994/2018 pentru modificarea și completarea Normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației, aprobate prin Ordinul ministrului sănătății nr. 119/2014, pentru a putea permite curățarea corespunzătoare și dezinfecția întregii suprafețe a bazinului, este necesară golirea completă a acestuia, o dată pe an. Abonații vor beneficia de o prelungire a perioadei de valabilitate a cardurilor”, se arată într-un informare a Complexului Turistic de Natatie Târgoviște.
Complexul de Nataţie şi Turism al municipiului Târgovişte a început în anul 2012. Este un proiect care este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 şi are o valoare de 88 milioane lei, din care 50% contribuţie financiară nerambursabilă, 50% reprezintă contribuţie proprie a municipiului.
Complexul se întinde pe o suprafaţă de 10 hectare, are un bazin acoperit, de 50 de metri lungime şi 25 de metri lăţime şi doi metri înălţime, cu vestiare, cu duşuri, saună, tribune.
Articolul precedent130 de controale efectuate de inspectorii ITM Dâmbovița în luna martie
Articolul următor„Vinerea Floriilor”, ediția a V-a, la Casa Tineretului